Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X
BackGround3.jpg
vervolgfoto.jpg
Disclaimer
 
Disclaimer Golf Innovations B.V.
De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Golf Innovations B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site. Noch Golf Innovations B.V., noch het bestuur en eventuele medewerkers van Golf Innovations B.V. zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. Golf Innovations B.V. kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Golf Innovations B.V. niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Auteursrechten en handelsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Golf Innovations B.V. of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.
De Golfverzekering is een handelsnaam van Golf Innovations B.V.

Websites
Deze disclaimer heeft betrekking op alle websites die onder de verantwoordelijkheid van Golf Innovations B.V. worden ontwikkeld en beheerd.

Golf Innovations B.V.
Postbus 68
6100 AB Echt
info@golfclub-europe.com
K.v.K. 57043906
Golfuitrusting verzekeren!?
 
  overal ter wereld verzekerd tegen diefstal en schade
  u ontvangt de eerste vijf jaar een vergoeding op basis van de nieuwwaarde
  uw gehele golfuitrusting verzekerd, van golfparaplu tot golfschoenen
  hole in one verzekerd

Dé Golfverzekering

  Algemene Voorwaarden Golfverzekering

Terug
woensdag 12 december 09:12 bewolkt en regen Maastricht 4.5 °C ZW 3 Min: 2 Max: 7